Iğdır Belediyesi 3 Tane Vakumlu Yol Süpürme Aracı Alıyor

Tarih : 2012-02-25 / Kategori : Genel Haber

Iğdır  Belediyesi 3 Tane Vakumlu  Yol Süpürme Aracı Alıyor

Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran Iğdır Belediyesi, temizlik faaliyetlerinin daha hızlı ve daha sağlıklı yapılabilmesi amacıyla üç tane yol süpürme aracı alarak araç filosunu güçlendiriyor.

Iğdır  belediyesi, temizlik hizmetlerinde kullanılması için yaklaşık 500 bin liraya 3 tane yol süpürme aracı satın alıyor. Belediye tarafından Teknolojik donanıma sahip, çok yönlü özellikleri bulunan üç araç satın alındıktan sonraki süreçte yolların süpürülmesi bu araçlar ile yapılacak. Fırçaları, etkili su püskürtme sistemi ve vakumu mevcut. Toz kaldırmadan, çevresine rahatsızlık vermeden kullanılan bu araçlar ile Iğdır Belediyesi, temizlik faaliyetlerini daha hızlı ve daha sağlıklı yapabilmeyi hedefliyor.
Devlet Malzeme Ofisi ile yazışma yaptıklarını ifade eden Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin MALK: "Önümüzdeki günlerde 3 adet yol süpürme temizlik aracını belediyeye kazandıracağız. Araç filomuz daha da genişleyecek. Vatandaşlara hizmet için her şeyi yapmaya hazırız" dedi.
Teknolojik gelişmişlikleri her zaman takip ederek bilgi teknolojisini en üst noktada kullandıklarını kaydeden Başkan vekili MALK: ”hızlı çözümler sunan vakumlu süpürme aracını; yol, park ve kaldırım kenarlarındaki döküntü ve çöplerin temizliğinde kullanacağız. Kas gücüyle iş yapmanın yanı sıra teknolojiyi kullanarak kısa zamanda çok iş yapmanın gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımıza sağlıklı hizmet verebilmek için araç ve gerecin sağlam olması şarttır. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden itibaren her araç alışımızda, meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte mutlaka son model araç alma kararını almışızdır. Temizlik konusunda 3 araç ihtiyacın büyük bir bölümünü karşılayabilecek kapasitededir. Belediye olarak bu tür çalışmalara ağırlık vermekteyiz. Belediyemizin araç parkının bölgenin en güçlü araç parkı haline getiriyoruz“ dedi.
Belediyenin ciddi bir şekilde mali yükümlülüklerinin olduğunu kaydeden Başkan vekili MALK, “buna rağmen son derece kaliteli hizmet üretmekteyiz. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran Belediyemizin amacı, daha yaşanılabilir bir kent ve yeşili ile bütünleşmiş daha temiz bir Iğdır oluşturmaktır. Böylesine bir borç yükü altındayken bu hizmetleri gerçekleştiriyor olmamız mucize değil aslında; sadece belediyenin gelirlerini verimli kullanmak yeterli olmaktadır. Bu yüzden elimizde ne var önce ona bakıyoruz. Sonra nereleri acil çözüm bekliyor ve nokta atışı yaparak hizmetimizi gerçekleştiriyoruz. Böylelikle halkımızın memnuniyetini ve takdirini de kazanmış oluyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. mehmet 2012-02-27 06:49:08

    Hayırlı olsun.Merak ediyorum bu araçlar hangi yolu süpürecekler?Doğru dürüst yol mu var?Belediyenin önüne bakmak yeterlidir.Sıfır km araçlarımız bu yollarda hurdaya döndü.İnşallah temizlik araçlarının alımından sonra yol yapımına gereken önem verilir.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası