Mezarlıkta Hırsızlık Ölülerde Soyuldu

Tarih : 2012-02-27 / Kategori : Genel Haber

Mezarlıkta Hırsızlık Ölülerde Soyuldu

Mezarlığın Demir Kapısını Çaldılar.

Haber Ali ŞIKTAŞ : Iğdır Karakoyunlu ilçesine bağlı Bayatdoğanşanlı Köyü ve Gökçeli Köyünde bulunan Asri Mezarlıkta mezarlık giriş kapıları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.
Bayatdoğanşanlı Köyü Muhtarı Turgut Aktaş, “Köyümüzde bulunan mezarlığın kapısını çaldılar. Bir gün sonrada komşu köy Gökçeli köyünde bulunan mezarlığın kapısını çaldılar.”
Muhtar Aktaş, Aile mezarlarının etrafındaki demir parmaklıkların kapılarınıda çalmak istemişler ama betona gömülü ve kaynaklı olduğu için çalamamışlar. Bunu yapanları kınıyoruz. Çünkü demirin kilosu 100 kuruş satıp ne kar edeceklerki bu kadar günah işliyorlar.
Artık hırsızlar hurdacımı değilmi bilinmiyor. Ne olursa olsun hırsızlarda Allah korkusu dahi yok. Bu zamanda gördükki artık ölüler dahi soyuluyor.” dedi.
Mezarlık ziyaretine giden bazı vatandaşlar birçok mezarın demir kaplarının yerinde olmadığını görünce şok geçirdiler. Olayı jandarmaya bildirdiklerini belirten vatandaşlar, suçluların biran önce bulunup cezalandırılmasını istediler.
Jandarmanın olayla ilgili araştırma yaptığı belirtildi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası