Iğdır'da Mahalli İdareler Mevzuatı Artık Biliyor Adlı Eğitim Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2012-03-01 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da Mahalli İdareler Mevzuatı Artık Biliyor Adlı Eğitim Toplantısı Yapıldı

Mahalli idareler müdürlüğü ve Serka Kalkınma Ajansı işbirliği ile ‘’Iğdır’da mahalli idareler mevzuatı artık biliniyor’’ adlı eğitim toplantısı Iğdır kültür merkezinde yapıldı.

Yapılan Eğitim toplantısına Iğdır Valisi Amir Çiçek, Aralık Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, Karakoyunlu Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Iğdır Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Iğdır Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Malk, İl Özel İdare genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Deftardar Mehmet Durusoy, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz,  Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, Aralık Belediye Başkanı Hanım Turan, Melekli Belediye Başkanı Emine Çankaya, Hoşhaber Belediye Başkanı Osman Toka, Taşburun Belediye Başkanı Nesip Aksu, Eğitim toplantısı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube müdürü Mustafa Dönmez, İrfan Yılmaz, ve Kurum müdürleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan  Vali Amir Çiçek, Eğitim Hizmet Programı, Mahalli İdareler Mevzuatı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Resmi yazışma Usul ve Esasları, Kamu İhale Mevzuatı, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu hakkında eğitim toplantısı yapıldığını ve bunun da son derece yararlı bir eğitim programı olduğunu, görevli arkadaşlarımızın varsa eksiklikleri bu eğitimle giderileceğini ifade etti.
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Dönmez ve İrfan Yılmaz tarafından verildi. Eğitimin 5 gün devam edeceği belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası