Vali Amir Çiçek Tuzluca İlçesinde Köy Muhtarları ile Buluştu

Tarih : 2012-03-02 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek Tuzluca İlçesinde Köy Muhtarları ile Buluştu

Vali Amir Çiçek'in başkanlığında Tuzluca ilçesine bağlı Köy muhtarları, İl Jandarma Komutanı, İlçe Kaymakamı, İl Emniyet Müdürü, İlçenin genel meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve kurum müdürleri ile toplantı yaptı.

Vali Çiçek, “Bugün burada bulunma sebebimiz muhtarlarımızın ihtiyaç ve sorunlarını dinlemek, bürokraside engelleri varsa onları aşmak amacıyla bir araya gelindiğini belirtti.
Tek tek muhtarların sorun ve görüşleri dinlendiği toplantıda ilgili kurum müdürleri de kendi konuları hakkında açıklamalarda bulundular.
Vali Amir Çiçek, bizler idare olarak halkın ihtiyaçlarına göre hareket etmeliyiz. Amacımız hizmet etmektir. Buda birbirimizi severek, anlayışla, birbirimize saygı duyarak olmalıdır. Devlet olarak yaptığımız yatırımların yerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek, yapılan yatırımlarda eksiklikler varsa gidermek, vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek bizim görevimizdir. Tabi ki biz bunları yaparken siz değerli muhtarlarımızda bizlere destek vermelidir. Sizler de bizim gibi hizmet etmek için varsınız, muhtarlık makamının bir temsil makam olduğunu, bu sebeple atılan her adımda daha dikkatli, daha titiz, daha özverili olunması gerektiğini, muhtarlar bulundukları yerde hem halkımızı, hem devletimizi temsil eden insanlardır. Bunu özellikle hep hatırlamalısınız.
Takibini yaptığınız her yatırım, sonuca ulaştırdığınız her iş, sizleri insanların önünde daha değerli yapacaktır bunları unutmayın” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası