Vali Amir Çiçek Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Tarih : 2012-03-02 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek Milli Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden  Vali Amir Çiçek’i İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Müdür Yardımcıları, İl Denetmenler Kurulu Başkanı ve Şube Müdürleri karşıladı. 

Vali Çiçek, ziyaretleri esnasında Milli Eğitim Müdürü eşliğinde birimleri gezerek çalışan personellerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Milli Eğitim Müdürü  Ateş’in odasına geçtiler. Vali Amir Çiçek Milli Eğitim Müdürü yeni görevlerinde başarılar diledi.   Vali Amir Çiçek, “Iğdır  Valiliği olarak eğitime çok önem verdiklerini ve bundan dolayı eğitimle ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirdi. Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni projelerle eğitim alanında kaliteyi artırması gerektiğini söyledi. Özelikle Ar-Ge birimi faaliyetlerine ağırlık vermemizi isteyen Vali Çiçek, kapılarının eğitim camiasına her zaman açık olduğunu ve eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını ifade etti. 
İl Milli Eğitim Müdürü Ateş, Vali Amir Çiçek’e anlamlı ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdi ve Iğdır ilinin eğitim – öğretimde daha iyi yerlere gelmesi için eğitim camiası olarak üstlerine  düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.
Vali  Çiçek müdürlükten ayrılırken yeni Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş’e çalışmalarında başarılar diledi.               Yeşil Iğdır Gazetesi olarak geldiği günden beri Iğdır’daki tüm okulları tek tek gezerek sorunlarını dinleyen ve Eğitim kalitesini artırmak için azimle çalışan yeni müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz.

Facebook Beğenenler

  1. Cesim Ateş 2012-03-03 17:37:41

    Yeşil Iğdır gazetesinin değerli yönetici ve tüm çalışanlarına eğitime verdikleri ve verecekleri katkılarını şükranla karşılıyorum.Başarılar diliyorum

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası