Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Serdar Ünsal"Türk Polisi Vatanınının Yılmaz Bekçileridir"dedi

Tarih : 2012-04-10 / Kategori : Genel Haber

Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Serdar Ünsal

Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır şubesi Başkanı Serdar Ünsal, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yılı nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak “Türk polisi vatanın yılmaz bekçileridir" dedi.

Ünsal mesajında, son yıllarda yürüttüğü çalışmalarla Türkiye'ye zarar veren çetelerin ve mafyaların yok olmasında Türk Polis Teşkilatı'nın emeğinin büyük olduğunu kaydetti.
Gücünü Türk Milletinden ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı'nın 167 yıldır  her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek Türk halkının can ve mal güvenliğini koruyarak, suçluları yakalayan Polis teşkilatını kutladığını ifade eden Ünsal mesajında şunları ifade etti: "İnsan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınması çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerindendir. Demokrasinin yaşaması tüm özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Milletine her zaman fedakarca hizmet eden olan Türk polisi gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş ve toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Üç ülkeye sınır olan ilimizde Iğdırlıların can ve malını koruyan, onların huzuru için çalışan Emniyet Müdürümüz Selçuk Kızılay'ı ve Iğdır polis teşkilatının   bu anlamlı günü kutlar, şehit olanlara Allah'tan rahmet, Gazi olanlara ise uzun ömürler dilerim” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası