Muhtarlardan Vali’ye Teşekkür Plaketi

Tarih : 2012-04-10 / Kategori : Genel Haber

Muhtarlardan Vali’ye Teşekkür Plaketi

Iğdır Muhtarlar Derneği, heyet halinde  ziyaret ettikleri Iğdır Valisi Amir Çiçek’e teşekkür plaketi takdim etti.

Vali Amir Çiçek’in  Iğdır’a atanması ile Iğdır’ın  talihinin değiştiğini ileri süren Iğdır muhtarlar, Dernek Başkanı Mikail Ud’un başkanlığında  ziyaret ettikleri Vali Çiçek’e teşekkür plaketi verdiler.
Iğdır Merkez, Karakoyunlu ilçesi, Aralık İlçesi, Tuzluca ilçesi ve ilçelere bağlı köy muhtarları ve mahalle muhtarının üyesi bulunduğu derneğin kendisini ziyaret etmesi ve teşekkür plaketi sunmasını önemli bulduğunu ifade eden Vali Çiçek, ”Iğdır’lı muhtar kardeşlerime teşekkür ediyorum. Iğdır ve ilçeleri ile belde, köy ve mahallelerine
hizmet etmeyi seviyorum” dedi.
Vali Çiçek, Iğdır’ın 2023’e doğru hızlı adımlarla ilerlediğini belirterek artık hizmet etme vakti koltuğumuzda oturarak sorunlar çözülmez. Bir muhtarımız ya da bir esnafımız bir kuruma gittiğinde o kurum bu gün git yarın gel kavramını hiç bir zaman duymayacağım.
Yapılacak bir iş varsa o gün yapılacak. Koltuk sevdalısı olarak yaşamayacağız. Sahaya inerek iş yapmalıyız. O zaman gelişir büyür ve kalkınırız.” dedi.
Başkan Ud, “Sayın Valimiz Amir Çiçek’e Iğdır merkez ve ilçelerimizin, belde, köy ve mahallelerimizin sorunlarını anlatma fırsatını her zaman bulduk.  Bulmak yerine Valimiz bizleri tek tek ziyaret ederek köylerin sorunlarını yerinde görerek çözdü. Çözülmeyen sorunlarımızın çözümü konusunda bizlere söz verdi. Kendisine inanıyoruz. Sağ olsunlar. Bizleri dinledi. Iğdır halkı ve muhtarlarımız adına düzenlediğimiz plaketimizi de kabul etme nezaketinde bulundu. Tüm muhtarımız adına kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Iğdır Polis evinde yapılan program öğle yemeğiyle devam etti. Programa Iğdır Valisi Amir Çiçek, Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Vali Yardımcısı Hacı Uzkuç, Karakoyunlu Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Aralık Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Aras Edaş İl Müdürü Kazım Topcu, İl Tarım Müdürü Mehmet Nuri Turan, Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, İl Sağlık Müdürü Seyfettin Yeşilboya, Nüfus Müdiresi İlhan Akış, Merkez ve ilçe köy muhtarları  katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası