Vali Amir Çiçek'in Polis Günü Mesajı

Tarih : 2012-04-11 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek'in Polis Günü Mesajı

10 Nisan 1845 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden itibaren huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış, günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevi sürdürmeye çalışmaktadır. Emniyet Teşkilâtımızın ve polisimizin başarılı çalışmalarının gerisinde halkımızın desteği ve güveni yatmaktadır.

Emniyet Teşkilâtımız, kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeni ile halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda takdire şayan bir çaba içindedir.
Türk Polis Teşkilatındaki her derece ve rütbedeki personelin, görev ve sorumluluklarının bilinci içerisinde, insan hak ve özgürlüklerine bağlı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve
yardımsever olması, Emniyet Teşkilatımıza duyulan sevgiyi ve güveni her geçen gün artırmaktadır.
Güzel Iğdır’ımızda da vatandaşımızın birlik ve beraberlik içerinde, huzur ve güvenliğini sağlamak adına, fedakarca görev yapan polisimiz; her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; 167. kuruluş yıldönümüne ulaşan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, hatıralarını daima kalplerimizde yaşattığımız aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, halen görevi başında bulunan teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr çalışanlarına ve emekli olan mensuplarına, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.
Amir ÇİÇEK
Iğdır Valisi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası