Öğrencilerin Yüzü Güldü

Tarih : 2012-04-11 / Kategori : Genel Haber

Öğrencilerin Yüzü Güldü

Iğdır'da bir grup gönüllü tarafından kurulan Green Energy yardım kuruluşu Iğdır'daki Şehit Er Aytekin Arslan İlköğretim Okulunu ziyaret ederek okula ve öğrencilere 1100 TL değerinde kırtasiye malzemesi bağışladı.

Grup tarafından başlatılan ‘bir kitap bir çocuk’ kampanyası kapsamında temin edilen kırtasiye malzemeleri belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.
Green Energy'nin kurucu üyesi olan Erdinç Turan; ''bu tür yardımların bir etkinlik değil vatandaşlık görevi olarak algılanması ve sürekli olarak desteklenmesi gerekmektedir. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize bugün ihtiyaçları olan tüm kırtasiye malzemelerini temin ettik. Kampanyamıza yardımlarından dolayı başta Iğdır Adliyesi olmak üzere avukatlarımız ve esnafımıza da teşekkür ederiz. İlerleyen günlerde ihtiyaç sahibi diğer öğrenci ve okullara da gerekli yardımları ulaştıracağız inşallah. Emeği geçen herkese grup adına teşekkür ediyorum.'' dedi. Grubun diğer üyelerinden olan Erkan Arslan ise ''Biz gönüllüler olarak geleceğimize ışık tutacak olan minik kardeşlerimizin gelecek nesillerin doktorları, hukukçuları, öğretmenleri olarak göreceğiz. Birlikten güç doğar parolası ile bu grup altında öğrencilerimizin eğitimine destek olmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Teknoloji çağında öğrencilerimizin ne şartlarda eğitim aldıklarını gördük ve açıkçası üzüldük. Bizler Iğdır'ın geleceği olan bu kardeşlerimizi daha teknolojik, daha sağlıklı ve uygun şartlarda eğitim almalarını istiyoruz. Ve bunun için bugün olduğu gibi bundan sonrada elimizden geleni yapacağız. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ederiz.'' dedi.
Okul öğretmenlerinden olan Özkan Oğan '' Okulumuzda Van depreminden göç ile gelen öğrencilerimiz de bulunmakta ve hemen hemen bütün öğrencilerimizin de sıkıntısı bulunmakta. Iğdır'da örnek olarak gösterilmesi gereken bu davranışlarından ötürü başta grup başkanına, grup üyelerine ve kampanyaya destek olan herkese okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz'' dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası