Polis teşkilatının 167. Yıl dönümü kutlandı

Tarih : 2012-04-11 / Kategori : Genel Haber

Polis teşkilatının 167. Yıl dönümü kutlandı

Iğdır'da Polis teşkilatının kuruluşunun 167. Yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Atatürk anıtına konulan çelenk ve saygı duruşu, istiklal marşının okunmasının ardından Iğdır Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, müdür yardımcıları ve şube müdürleri, Iğdır Valisi Amir Çiçek'i makamında
ziyaret ettiler.
Amir Çiçek yaptığı konuşmada, “Iğdır'ın huzurunu sağlayan, fedakarca çalışan polis teşkilatımızın  günlerini kutluyorum. Iğdır'da başarılı bir şekilde çalışıyor. Jandarma ve diğer güvenlik birimlerimizle huzuru sağlıyorsunuz. Çalışmalarınızda sevgiyi, hoş görüyü eksik etmeyin.
Düşmanınızda olsa sevgiyle yaklaşın. yalnız Bayrağımızın dalgalanmasını engelleyen, Türk milletini bölmek parçalamak isteyene, bölücülük yapanlara taviz vermeyin, nerede olursa olsun  Türk devletini parçalamak isteyenleri bulup gereken dersi vermekte sizin en önemli görevinizdir. Bu vatan için bayrak için seve seve canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum ." dedi
Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay'da “Dünya standartlarında olan polis teşkilatı bugün dünya ülkelerine ders verir, onları yetiştirir hale gelmiş en son teknoloji ile çalışır durumdadır. Vatanın bütünlüğü halkın huzuru için gece gündüz çalışmaktadır" dedi.
GELİN KAN KARDEŞ OLALIM
Bu arada Iğdır Kızılay'ı Van Kızılay kan merkezinden seyyar kan toplama ekibini getirerek Polislerin kan vermesini sağladı.
Polisler “kuruluş yıldönümü, birde insanlara hayrımız olsun diye kan veriyoruz. Gelin sizlerde kan  verin kan kardeş olalım.” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası