Rektör Alma, TRT Erzurum Radyosunun Telefon Konuğu Oldu

Tarih : 2019-02-28 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, TRT Erzurum  Radyosunun Telefon Konuğu Oldu

Rektör  Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Erzurum’da bölgesel yayın yapan TRT Erzurum Radyosunun telefon konuğu oldu.
 

          TRT Erzurum Radyosu’nda yayınlanan ‘Doğunun Sesi’ adlı programa telefonla katılan Rektör Alma, program sunucusu Tansu Yurdagül’ın sorularını yanıtladı.
           Rektör Alma, Üniversitemizin fiziki gelişimi, akademik birimlerinde hali hazırda var olan ve bu yıl itibarıyla açılan yeni bölümleri, öğrencilere sunulan hizmetler, akademik kadro durumu gibi konularda açıklamalar yaparak üniversitenin bölgeye katkıları, hedefleri ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca bu yıl hayata geçirilen Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Programı hakkında önemli bilgiler veren Rektör Alma, Iğdır Üniversitesinin de Dijital Dönüşüm Programına dâhil olan Üniversitelerden biri olduğunu kaydetti.
Rektör Alma konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da önem verdiği “Üniversitelerde Dijital Dönüşüm Projesini” çok önemsediklerini ifade ederek, “Iğdır Üniversitesi de Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında seçilen pilot Üniversiteler arasında yer alıyor. Üniversite olarak öğrencilerimizin ve akademik personellerimizin bu projeye entegre olabilmesi için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası