ULAŞTIRMA BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Tarih : 2024-03-15 / Kategori : Siyaset

ULAŞTIRMA BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu dün karayolu ile Ağrı üzerinden Iğdır’a bir günlük gezi düzenledi ve gece de Iğdır’dan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Ağrı iline gezi düzenleyerek yoğun katılımlı bir miting gerçekleştirdi. Ağrı mitingine katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ağrı programının ardından Iğdır’a geçti ve Iğdır’da Vali Ercan Turan, Milletvekili Cantürk Alagöz, Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, MHP İl Başkanı Hüseyin Ateş ve yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Bakan Uraloğlu Valilik ziyaretinin ardından Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti.

Iğdır Organize Sanayi bölgesinde kurulan fabrikaları ziyaret eden Bakan Uraloğlu burada yetkililerden bilgi aldı ve yapılan yatırımları çok beğendiğini belirtti. Uraloğlu; “Tüm ürünlerinizin lojistiği bizim güvencemizde olacaktır. En kısa sürede tren hattı çekilecek ve Zengezur koridoru ile de dünya pazarına kolaylıkla açılacağız.” Dedi.

OSB ziyaretinin ardından belediye meydanına kurulan iftar alanında vatandaşlarla birlikte iftar etti.

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Bakan Uraloğlu iftarın ardından kalabalık halk topluluğu ile birlikte Vali Yolu esnafını ziyarete geçti ve Vali yolu ziyaretini tamamlayıp Cumhur İttifakı Ak Parti seçim ofisini ziyaret etti.

Yoğun kalabalığın arasında ilk ziyaretini kadınların olduğu bölüme gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu seçim ofisinde bulunan tüm vatandaşları selamladı.


Bakana hoş geldin konuşmasını ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz yaptı, ardından belediye Başkan adayı Ülkü Öcal halka hitap etti ve “bizlere güç verdiniz, bizleri onurlandırdınız. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirecek, 31 Mart günü de Ak Parti gücüyle belediyecilik hizmeti vereceğiz.” dedi.

MHP İl Başkanı Hüseyin Ateş’in ardından Milletvekili Cantürk Alagöz; “Sizleri Iğdır’da görmek bizim için büyük bir mutluluktur. Sevgili canlarım. Hizmet etmek için güç sahibi olmalısınız. Iğdır 22 yıldır Ak Parti hükümetinin belediyeciliği ile tanışmamıştır. Taşıma suyla günübirlik sorunların çözümü için çalışılmıştır. Sayın Bakanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yüreğini Iğdır’a getirdi. Bizlere destek vermeye geldi. Hoşgeldiniz şeref verdiniz.” Dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da yaptığı konuşmada: “Bugüne kadar 50 ili ziyaret ettim. Seçim döneminde de 30 civarı ili ziyaret ettim. Iğdır’da gördüğüm heyecan daha bir başka. Bunda Sayın vekilimizin, MHP ve Ak Parti teşkilatlarına, belediyeciliğin kitabı yazılacak olsa Ülkü hanımdan başkası yazamaz derim. Ben Trabzonluyum ama Iğdır’a geldim Ülkü kızımıza sizlerden destek istiyorum. İnşallah kazandığı takdirde bakanlık olarak tüm taleplerini yerine getirecek, desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Karayollarının sorumluluğunda olsun veya olmasın sonuna kadar Ülkü kızımızın arkasındayız. Sizlerde gördüğüm bu heyecan, inanıyorum ki yarın sandığa da yansıyacak ve Ülkü kızımız ana şefkati ile güzel şehrimizi yönetecektir. Bizler de kendisine bakanlık olarak destek olacağız.” dedi.

Seçim ofis ziyaretinin ardından vatandaşlarla vedalaşan Bakan Uraloğlu Iğdır’dan ayrıldı. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
ULAŞTIRMA BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA MUHTEŞEM KARŞILAMA ULAŞTIRMA BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA MUHTEŞEM KARŞILAMA ULAŞTIRMA BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası