Vekil Cantürk Alagöz ve Ülkü Öcal Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Tarih : 2024-03-18 / Kategori : Siyaset

Vekil Cantürk Alagöz ve Ülkü Öcal Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

                Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz ve Cumhur ittifakı adayı Ülkü Öcal, İl başkanı Ali Kemal Ayaz ve partililer Iğdır Sanayi sitesini ziyaret ederek esnafla sohbet etti sorunları dinledi.
         

  Sanayi sitesi başkanı Atakan Taşkınsu’nun da  eşlik ettiği esnaf ziyaretinde Ülkü Öcal, esnafın hem sorunlarını dinledi, hem de projelerini anlattı.
            Gelişmişliğin eğitimden geçtiğine dikkat çeken Öcal , "Bugün sanayi işletmelerinin varlığının da eğitimle iç içe olduğu aşikardır. Bu konuda ortak çalışma ve projelere birlikte öncülük edeceğiz.Iğdır’da  hangi tür mesleklere ihtiyacın olduğunu tespiti yapılarak kurslar ve eğitimler buna göre verilecektir. Ortak projeler geliştirerek ilimizdeki işsizlere iş istihdamını birlikte oluşturacağız" dedi.
           Belediye Başkan Adayı Ülkü Öcal, belediye başkanı seçildiği taktirde, gençlere iş imkanı verecek projelere öncülük edeceğinin sözünü verdi. 
       Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz,’de “Iğdır sanayi sitesi esnafının yükü ilerleyen günlerde artacaktır. Yakında Ermenistan sınır kapısı açılabilir. Ermeniler kapıyı açalaım diye haber gönderiyorlar. Zengozor koridoru açılacak Iğdır cazibe merkezi olacaktır. Şimdiden esnafımız hazırlık yapmaları lazım. Binlerce araç Iğdır’dan geçecektir. Uğrayacakları ilk yer Sanayi sitesi olacaktır. Belki burası ihtiyaca cevap vermeyecek ikincisi veya daha büyük bir sanayi sitesi inşa edeceksiniz. İktidar partisi olarak bize düşen bir şey varsa buradayız elimizden geleni yapacağız. Sizler üreten çalışan esnaflarımızsınız. Sizlerin yanıdayım.”dedi.
            Sanayi esnafı da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek sıkıntılarını anlattılar. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası