Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı Iğdır’da anıldı

Tarih : 2024-03-18 / Kategori : Genel Haber

Çanakkale Zaferi'nin  109. Yılı Iğdır’da anıldı

    Çanakkale Zaferi’nin 109’inci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Iğdır’da tören düzenlendi.

                 Program, Iğdır Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. 
Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Şehit ve Gazi aileleri dernekleri günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılıp şiirler okundu. 
          Vali Ercan Turan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak Çanakkale zaferi Türk milletinin kahramanlığının bir daha ispatlandığı bir zaferdir.”dedi.
Konuşmaların ardından Mehmet Çavuş Anıtına geçildi. Burada düzenlenen  programda, saygı duruşu, saygı atışı yapıldıktan sonra İstiklal Marşı ve şehitler için Kuranı Kerim Tilaveti okundu. Daha sonra dualar edildi. Şehitlerinin isimlerin yazılı olduğu taşların üstüne karanfil bırakıldı.
             Programa Iğdır Valisi Ercan Turan,  Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz, Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Cavit Tütüncü, Cumhuriyet başsavcısı Serkan Başaran, Emniyet Müdürü Erden Sakarya, Jandarma komutanı Nihat Özkök ve kalabalık vatandaş topluluğu öğrenciler polisler ve askerler katıldı. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Çanakkale Zaferi'nin  109. Yılı Iğdır’da anıldı Çanakkale Zaferi'nin  109. Yılı Iğdır’da anıldı Çanakkale Zaferi'nin  109. Yılı Iğdır’da anıldı Çanakkale Zaferi'nin  109. Yılı Iğdır’da anıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası