IĞDIR’DA LOGARLARDA YOK YOK

Tarih : 2024-03-26 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR’DA LOGARLARDA YOK YOK

Iğdır  Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri tarafından, şehir  merkezinde bulunan yağmursuyu ızgaraları ve kanalizasyon logarlarında biriken pis su ve diğer atıklar temizleniyor.
             

   Izgara ve logarlarda yapılan temizlik çalışmaları il genelinde başladı. Çalışma kapsamında tıkanan veya kötü kokuya neden olan Izgara ve logarların tamamen temizleneceği belirtildi.
          Yapılan çalışmalarda, bir logarın içinden kürek dolusu kömür ,plastik şişe akla gelmeyen logara atılmaması gerek madelerin çıkması dikkat çekti. Yapılan temizlik neticesinde kötü kokuların da oluşmayacağı belirtildi.
                Iğdır belediyesi Su ve kanalizasyon yetkilileri, " Iğdır  merkezinde logar temizleme çalışmalarının başlatıldığını belirterek, bu konuda vatandaşların ekiplere yardımcı olmasını istendi. Logarlara atılan plastik maddelerin tıkanmaya neden olduğunu ifade eden yetkililer, "Böyle bir durumda Iğdır’da  kanalizasyon sıkıntısı yaşanmakta bu da boru tıkanmaları, logarlardan pis kokunun yayılmasına sebep olmaktadır yani şikayet eden de kirletende bizleriz. Halkımız bu konuda daha dikkatli olursa bu tür koku ve tıkanıklıklar yaşanmaz.Yağmur suları ızgaralardan akar.Şehrimiz evimizdir evimizi temiz tutalım.Yağan yağmurların birikinti oluşturması vatandaşın bilinçsiz bir şekilde logar ve yağmur tahliye ızgaralarına atık madde kum toprak atmalarından kaynaklanmaktadır" denildi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası