NEVRUZ VE DOST ZİYARETLERİ

Tarih : 2024-03-26 / Kategori : Genel Haber

NEVRUZ VE DOST ZİYARETLERİ

 Nevruz etkinliğine katılmak için Iğdır’a gelen değerli hemşerilerimiz, iş insanları, bürokratlar geleneği bozmayıp Yeşil Iğdır gazetesini de ziyaret ettiler.
Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret eden
 

Adalet Bakanlığı Daire Başkanı ve Iğdır Vakfı başkanı Özgür İnan Zor, Şeren Döviz sahibi Mehdi Şeren, HDİ filo kiralama inşaat sahibi Hidayet Yıldırım, İş insanı Gökhan Uluç, İş insanı Servet Baydemir, Av. Muhammed Ali Şıktaş ziyaret ettiler ve Iğdır’ın tarihi simgesi olan gazetemizin önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirenler arasında bulunan Hakim Özgür İnan Zor yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Cennet vatanımızın cennet köşesi Iğdır’da Nevruz bayramımızı idrak etmek için bulunmaktayız. Baharın müjdecisi Nevruz ülkemize ve şehrimize bayram havası yaratsın inşallah.” Dedi. 
Şehrimizin medarı iftiharları iş insanlarımız genel olarak şöyle dediler: “Biz Iğdırlıyız. Atalarımızın mezarları bu kadim topraktadır. Anılarımız, geçmişimiz bu şehirdedir. Bu şehrin renkleri bizim rengimiz, güzellikleri bizim güzelliğimizdir. 
Nevruz bayramını idrak etmek ve seçim sürecinde desteklerimizi açıklamak üzere Iğdır’a geldik, Cumhur ittifakı Ak Parti adayı Sayın Ülkü Öcal hanımefendiyi canı gönülden destekliyoruz. Şehrimizin kalkınması için, yıllardır arzu edilen yatırımları iktidar eliyle alabilmek için il dışında ikamet eden ancak ailesinin büyük bölümü bu şehirde ikamet eden bizler şehrimizin kalkınması için elimizi her daim taşın altına sokmaya hazırız.” dediler.
Bürokrat ve iş insanlarımıza nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası