Vali Amir Çiçek'in 10 Kasım Mesajı

Tarih : 2011-11-10 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek'in 10 Kasım Mesajı

Değerli Iğdırlılar;
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu büyük önder M. Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 73. yıl dönümünde atamızı anmak ve onun mirasına olan minnettarlığımızı ifade etmek isterim.

Doğadaki tüm canlılar gibi insan oğlununda yaşamının bir sınırı  vardır. Ancak bazı insanlar vardır ki yaşamları boyunca yaptıkları eserlerle, insanlığa yapmış oldukları hizmetlerle yaşamlarından sonra da varlıklarını sürdürebilirler.
İşte bu ender insanlardan biri yaşamını milletine adayan, güçlü bir devlet yaratan eşsiz bir lider, mümtaz bir devlet adamı, büyük bir komutan ve dahi olan M.Kemal ATATÜRK’tür.
Türkiye Cumhuriyet’ini kuran ve bizlere çağdaş bir uygarlığın yolunu açan büyük Atamızın aramızdan ayrılışını hüzünle anıyoruz.
Ulu Önder M. Kemal ATATÜRK’ü andığımız bu günde;
Atamızın en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkacağımıza söz vermek, onu bu ölüm yıldönümünde bir kere daha rahmetle ve minnetle anmaktır.
Ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak, onun ilkeleriyle, gösterdiği hedefe doğru Türk Milletinin ve Türk Vatanının, Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar korumaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, yurdumuzun kurtarıcısı M. Kemal ATATÜRK’ü bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyorum dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Sinan Baykal 2011-11-10 14:14:02

    TÜRK'ÜN ULU BAŞBUĞU" YÜCE ATATÜRK" aramızdan ayrılışının ve " ULU ATALARIMIZ" ille buluşmanın 73.yıl dönümü olan bu günde,ULU TÜRK MİLLETİ ve Işık olduğun MAZLUM MİLLETLER,sizi minnet ve şükranla anmaktadır. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası