Mustafa Yüce’den Haber alınamıyor

Tarih : 2011-12-17 / Kategori : Genel Haber

Mustafa Yüce’den  Haber alınamıyor

         Iğdır’a Bağlı Tuzluca ilçesinde oturan ve Çiftçilikle uğraşan Mustafa Yüce (42)’den bir haftadır haber alınamıyor. Evde herkes bir köşeye çekilmiş Ağıtlar yakarak yetkililerden gelecek telefonu bekliyor.

          Mustafa Yüce’nin yakınları Savcılığa ve Emniyete baş vurarak Mustafa’nın bir haftadan beri kaybolduğunu bildirdiler.
Mustafa Yüce’nin Amca oğlu Davut Yüce, İstanbul’dan geldik Amcamızın oğlu bir haftadır kayıp Cuma günü saat 13’de Tuzluca’daki evinden alacak için gidiyorum diyerek 34-BF-5053 Plakalı beyaz renk minibüsle Kağızman ilçesine gitmiştir.
Saat 15.00 sıralarında Kağızman ilçesinde görülmüştür. O saatten sonrada kendisine ulaşılmamıştır. Bizim edindiğimiz bilgiye göre Kağızman ilçesinde bir şahsa 50 bin TL.’lik buğday satmış ve onun parasını tahsil etmeye gitmiştir. Kesinlikle kaçırıldığına inanıyoruz.
Ya borçlu olan şahıslar kaçırdı ya da başka şahıslar konuyu yetkililer araştırıyor.” dedi.
Annesi Pero Yüce (73) “Çocuğumun bulunmasını istiyorum. Bana oğlumu bulun” dedi. Eşi Kezban Yüce, “Bir an önce kocamın bulunmasını istiyorum çocuklarım çok perişan oldu. Yetkililerden kocamın bulunmasını istiyorum. Çocuklarım bir haftadır uyuyamıyor okula gidemiyorlar. Kocamın bulunmasını ve evine dönmesini istiyorum.” dedi.
Çocuğu Berna Yüce (15) “Babamızı çok özledik biran önce eve dönmesini istiyorum. Yetkililerden devletimizden yardım istiyorum. Biran önce babamı bize bulsunlar dayanacak gücüm kalmadı.” dedi.
Çocuğu Murat Yüce (17) “Babamın biran önce bulunmasını istiyorum onu çok özledim babamı gören olursa bizlere bildirsin.” dedi.
Mustafa Yüce’nin Ablası Pakize Yüce, “Kardeşimin kaybolduğunu öğrendim. Kardeşimi aramak için İstanbuldan geldik. Abimin bulunmasını istiyorum abimi bize bağışlasınlar kaçırıldıysa ve korkuyorlarsa şikayetçi olmayacağız Abimi serbest bıraksınlar fidye istiyorlarsa veririz. Canımızı istiyorlarsa veririz yeterki kardeşimizi bize versinler. Devletimizden,  Başbakandan, Cumhur başkanından yardım istiyoruz. Kardeşimi bulsunlar dayanacak gücüm kalmadı. Ölü yada diri bize versinler” dedi.



Facebook Beğenenler

  1. tolga yüce 2011-12-17 08:40:10

    ALLAH mustafa amcaya yardım etsin inşallah en kısa zamanda sağ sağlim gene aramızda olacak birşey gören duyan veya olursa emniyet veya bize ulaşsınlar

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası