Vali Amir Çiçek"Masume Bebeğin Kimliğini"Verdi

Tarih : 2011-12-17 / Kategori : Genel Haber

Vali Amir Çiçek

           Iğdır Valisi Amir Çiçek,  Melekli Belediyesinde bulunan Van İlinden gelen Depremzede Orhan Demirtaş ve ailesini ziyaret ederek, afetzedelerle tek tek ilgilenip sohbet etti. “Her zaman yanınızdayız” dedi.

             Van İlinden gelen depremzede Mustafa SALKIM ve ailesini de ziyaret ederek, afetzedemizin 10 gün önce dünyaya gelen çok sevimli Masume isimli bebeği seven Vali Çiçek, “inşallah adı gibi güzel, şansı, bahtı güzel olur” dedi.  Mustafa ve Kudret Salkım çiftinin yeni doğan bebeğinin kimliği Iğdır Valisi Amir Çiçek tarafından Salkım çiftine verildi.
              Vali Çiçek, “Deprem zede kardeşlerimize her türlü yardımları yaptık bundan sonrada yapacağız. Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim başkanlığında deprem zede kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için bir birim kurduk. Sorunlarını sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz.” dedi.
Baba Mustafa Salkım, Devletimizden ve Valimizden çok memnunuz kendi evimizdeymişiz gibi görüyoruz kendimizi, her türlü sorunlarımızı çözdü. Bu desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Eşi Hülya Çiçek, Yeni Doğan bebeğe altın taktı.
                 Ardından Vali Amir Çiçek, Vali Yardımcıları, Melekli Belediye Başkanı Emine Çankaya ve  Kurum müdürleri ve İş adamlarının katılımı ile  Melekli Beldesinde bulunan Basketbol ve Voleybol spor tesisinin açılışını yaptı.
Programda konuşma yapan Vali Çiçek, “sağlıklı yaşam için spor yapmalıyız.
Özellikle gençlerimizi spora teşvik etmek için elbirliği ile çalışmalıyız, boş zamanlarımızı değerlendirmenin en güzel yolu spor yapmaktır. Sporun gençlerimiz tarafından benimsenmesi ve aktif olarak yerine getirilmesi çok önemlidir, çünkü spor gençlerimizi birçok olumsuz davranışlardan kurtaran, sağlıklı birey olarak yetiştirmeye katkısı olan alandır.
Özellikle bizlerin amacı gençlerimizi küçük yaşlarda spora teşvik edebilmek, spor sevgisi aşılamak ve gelişimini sağlam olarak tamamlamış bir birey olarak dinamik bir toplum oluşturmada katkı yapmaktır.” dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası