Melekli Belediyesi Okulları Destekliyor, Öğrenciler Sporu Daha Çok Seviyor

Tarih : 2011-12-19 / Kategori : Genel Haber

Melekli Belediyesi Okulları Destekliyor, Öğrenciler Sporu Daha Çok Seviyor

Iğdır’da eğitim kalitesinin artması, öğrencilerin spora yönlendirilmesi amacıyla okullara her fırsatta destek olan Melekli Belediyesi, “Sağlıklı Yaşam için Spor Yapalım” projesi kapsamında basketbol ve Voleybol sahalarının açılışını yaptı.

         Açılışı yapılan Voleybol ve Basketbol sahasında öğrenciler doyasıya oynadılar.
BAŞKAN ÇANKAYA; ÖĞRENCİLERİMİZİ SPORA YAKINLAŞTIRIYORUZ
Melekli Belediye Başkanı Emine Çankaya, kendine güvenen, sağlıklı yarınlar için eğitimde sporun büyük önem taşıdığını ve eğitimde çıtanın yükselmesi ve spor yapma olanaklarının artması için Melekli Belediyesi’nin tüm imkânlarını kullandığını belirterek  “Beldemizdeki  okularımıza da sportif faaliyetlerin artması için yeni projeler yaparak  öğrencilerimizi spora yakınlaştırıyoruz.         Projemizle, Bir çok okulumuzda öğrencilerin sportif faaliyetlerden uzak kalmaması için gezi ve incelemeler yapıyoruz.
Yeni projeler üreterek çocukların yeni spor salonlarına kavuşması için çalışmalar başlattık. Açılışı yapılan spor salonumuzda oynayan Öğrenciler  daha büyük bir heyecan ve hevesle spor yapma imkânı buluyor.
İnanıyoruz ki, okullarımızdaki spor eğitimleriyle futboldan, basketbola, voleyboldan, hentbol ve tenise kadar birçok sportif alanda başarılı olacak gençlerimiz yetişecek” dedi.
Okul yöneticileri ve öğrenciler, Melekli Belediye Başkanı Emine Çankaya’ya desteklerinden dolayı  teşekkür ettiler.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası